Rumik

Авторемонтните дейности, подмяната на автомобилни части, възстановяването на заводския вид на колите, разпъването на смачкани шасита, боядисването и други подобни работи се разпознават под общото определение авторепаратура.

Бързото развитие на автомобилната промишленост налага постоянен ръст на иновативните решения в тази област.

Днес пазара предлага високо квалифицирани продукти, които са специално фокусирани в производствените процеси, както и в усъвършенстването на нови формули. Всички авторепаратурни продукти са задължително тествани и оценявани предварително преди да бъдат пуснати за продажба. Продуктите предназначени за  обновяване на автомобилни  покрития са специализирани грундове, бои и лакове, които се предлагат в огромна палитра от цветове.

В категорията АВТОРЕПАРАТУРНИ МАТЕРИАЛИ сме селектирали не само автомобилната боя, грундове, китове, спрейове и полир пасти, а и необходимите разредители, втвърдители и ръждопреобразователи.

В този раздел ще откриете и всички полезни и най-търсени аксесоари като полиращи гъби и кърпи, както и мерителни съдове и цедки.

Няма как да не обърнем внимание и на техническите спрейове, които са отделени в специална категория заради богатото разнообразие от видове, като например смазочни, за импрегниране, за двигатели, ремъци, спирачки, за премахване на силикон или боя и много други.

 

Този сайт използва бисквитки