Rumik
20 от 139 Продукта

При проектиране на изкуствено или аварийно осветление, предназначено за изграждане във влажна среда, трябва да се обърне внимание на някои важни изисквания и спецификации, особено там където се предвижда непрекъснат режим на работа. Едни от основните и важни специфики са ниската консумация на енергия и дългият живот на експлоатация.

Съществува един много важен елемент, който изпълнява отговорна задача в извеждането, разклоняването или удължаването на кабелното трасе – клемите. Според предназначението и най-вече според вида на преминаващия ток, пазара предлага разнообразие от модели на лустер клеми, които се различават не само по дизайн и конструкция, а и по метод на закрепване и материал, от които са направени. Най-често използвани са тези от пластмаса или порцелан, чиято употреба се определя от степента на загряване, вследствие от преминаващия ток.

Съвременните ел. инсталации са наложили появата на разнообразие от накрайници, които служат за съединяване на различни видове кабели.

Пазара предлага клеми за разклонителни кутии, за бърз монтаж и др.

В раздела ИНСТАЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ ще откриете различните лустер клеми, кабелни обувки и други електро материали, необходими за всички видове кабели и ел. инсталации.

 

Този сайт използва бисквитки