Rumik
20 от 53 Продукта

Какъвто и да е домът Ви, независимо дали ще е къща или пък апартамент - имате нужда от място, където да изсушите дрехите си. 

За новодомци или просто за подмяна на стария простор на двора или балкона си - имаме всякакви варианти за Вас.

Таванните простори са страхотно решение за монтаж под навеса, терасата или друго открито помещение. Различните дължини, които ще предложим ще помогнат да намерите варианта, който пасва най-добре на пространството, с което разполагате в дома си. Той е компактно и функционално решение - прибирането на пръчките му към тавана, когато не се налага употребата му, освобождава пространство. Ако Ви се налага да го използвате - то тяхното спускане до желаната височина носи комфорт при простиране. 

За удобството на всеки дом сме предвидили различни модели сушилници, от които да изберете.

Хоризонталните разновидности пестят място и осигуряват комфорт в дома. Подходящо решение са в зимните месеци, когато имате нужда по-бързо да се справите с мокрите или влажни дрехи. Изключително подходящи са за по-малки количества пране.

Вертикалните варианти на това приспособление за сушене на дрехи също не отстъпва като характеристики.

При него отново можете да селектирате точния размер, от който имате необходимост. 

Сложете без притеснение всяка дреха на металните рамки и разчитайте на сухо пране. Подвижните му рамена позволяват по-голямо количество дрехи, а когато бъдат събрани пространството остава свободно за ползване.

Главна роля в мразовитите месеци ще заеме и електрическият сушилник за дрехи. Той е лек и удобен за употреба в студените дни, когато прането съхне по-бавно и това налага да намерим бързо и лесно решение за справяне с това неудобство.