Rumik
17 от 17 Продукта

Разнообразните условия на труд, понякога налагат допълнителни предпазни аксесоари към работното облекло.

Защитните очила са добро решение, за понижаване на нивата на рискове и злополуки в работната среда. Задачите са по-безопасни, когато се доверите на защитните функции на очилата.

Те предпазват очите от прах и пръски от течности. Така се избягва риска от увреждане или раздразнение на зрението, както и появата на алергии.

Личните предпазни средства са отговорност не само на работодателя, но и на самият работник. Редно е да не се подценяват опасностите от летящите частици в тежката индустрия, както и в другите сфери, като строителството или електротехниката. Защитата по време на работа е важна за всички механици, бояджии, градинари, водопроводчици.

Необходимо е да се носят през цялото време, което излага човешкото здраве на риск.

В търговските мрежи се предлагат достатъчно варианти на предпазни очила, според дейността, която изисква тяхната употреба.

Повечето са изработени от поликарбонат. Не се използват за заваръчни цели! Почистването и дезинфекцията са задължителни за доброто състояние на очилата. Измиването със сапунена, топла вода и подсушаването с мека и суха кърпа, удължават живота им и позволяват многократната им употреба.