Rumik
20 от 174 Продукта

Едно от основните пера в чистотата в деня на човек са именно перилните препарати. Основно те биват разделени на два вида, а именно в течна форма и прахообразни.

Прахът за пране заема една от челните позиции, когато говорим за чистотата на дрехите си. Въпрос на личен избор и предпочитания е дали той ще е на прах, течен или на капсули.

Най-широко разпространени в момента на пазара са течните и гранулирани препарати. Има редица разновидности за бяло или цветно пране, от които да направим точния избор за себе си.

Производителите не са пропуснали да помислят и за най-малките. Преценете сами кое от предложенията ни ще устройва максимално нуждите, които имате.

Когато децата са малки или пък естеството на работата ни налага замърсявания по дрехите, които носим, трябва да се намери решение за справяне с упорити лекета и петна. 

Битовата химия има решение и за тези неприятности. Добре познатата белина и до днес е често предпочитан продукт за справянето с тази ситуация.

За цветното Ви пране можем да се погрижим с подходящи нейни алтернативи в различни разфасовки и разновидности.

А за мекотата на всяка тъкан ще се погрижат омекотителите ни. Изберете най-приятния аромат за Вас и се насладете на мекотата, с която ще Ви обгърнат Вашите дрехи.

 

 

 

Този сайт използва бисквитки