Rumik
20 от 196 Продукта

Когато става дума за ремонт в дома, ние в Румик, сме наясно колко е важно да се заложи на качествени изделия, които да поставите в жилището си.

При избора на сифон за помещенията си, трябва да подходите с внимание на качеството на материалите, от които е изработен. От значение е той да бъде съобразен и спрямо помещението, в което ще се монтира, както и характеристиките на артикула.

Роговите и линейните отводнители, които ще намерите при нас съчетават в себе си качество, стилна визия и функционалност.

Благодарение на сътрудничеството ни с доказани марки в бранша, имаме възможност да удовлетворим всяко желание и потребност на нашите клиенти.

Заложете на стабилни модели, изработени изцяло от неръждавейка и подсигурете дълга и безпроблемна експлоатация на сифона в банята си.

Искате дискретна визия? Заложете на предложенията ни за вграждане на плочка. С такъв метод на поставяне сифонът ще остане максимално незабележим в мокрото помещение.

За класическите ни предложения разполагаме с възможност за избор на желаната шарка на решетката.

Дали ще заложите на отводнител с клапа против миризми или ще се доверите на обикновен вариант без нея - зависи само от собствените Ви предпочитания.

Нашите служители с радост ще предложат адекватно решение спрямо нуждите Ви и ще откликнат на въпросите, които имате.

 

 

Този сайт използва бисквитки