Rumik
20 от 148 Продукта

Нека Ви въведем в нашите предложения, когато става дума за икономичен, лесен и оригинален начин за преобразяване на всяка стая в дома.

За да сме максимално полезни ще Ви запознаем с видовете тапети и начините им на приложение.

Този материал за облицовка на стената е изключително подходящ за залепване както на гладка и права стена, така и на стени с неравности по тях. Тази им характеристика допълнително накланя везните, ако все още имате известни колебания дали да се спрете на тях.

Ето още част от характеристиките и материалите, от които са изработени.

Хартиените тапети са най-достъпни и се ползват от дълги години. Те са, може би, най-познатият вид на потребителите. Този модел не подлежи на мокрене и не е подходящ за влажни помещения и бани.

Винилните модификации се делят на мек и твърд винил.

Меките винилни тапети не попиват миризми, могат да се почистват с мека кърпа и са с висока слънцеустойчивост.

Твърдият представител на този клас се характеризира с силна устойчивост на надраскване и износване на покритието. От тях можете да почистите дори по-сериозни замърсявания, посредством мека кърпа.

Текстилните модели от семейството на тапетите се изработват от естествени материали, характеристиките им зависят от продукта, от който са изработени. По-деликатни са и изискват по-внимателна поддръжка.

След като вече имате някаква обща представа за разновидностите и техните характеристики, остава само да изберете най-подходящия вариант за Вас. 

Нашите консултанти ще Ви запознаят с богатото разнообразие от цветове, форми и десени, за да намерите тапетът, пасващ на всяка помещение в жилището.