Rumik
20 от 91 Продукта

Едно от най-предпочитаните места за отдих през летните дни са тези на открито. Има ли по-хубаво от красиво декорирано дворно пространство?

Ние оставаме верни на твърдението, че местата където има сянка и прохлада са едни от най-подходящите в горещите дни, а градинските шатри и павилиони не само се справят успешно с тази задача, а и обогатяват декора в градинските площи.

Независимо от повода - сватба, рожден ден или просто градинско парти, шатрата винаги е подходящ избор за празнуването на подобни събития. Самата мисъл за празник на открито повдига настроението и предизвиква въодушевление у поканените гости. Конструкцията им не само пази сянка, а и осигурява завет и защита от непредвидени дъждовни изненади.

За да бъде събитието перфектно организирано, няма как да не обърнем внимание на градинските мебели, които допълват атмосферата на открито. Те придават усещането за удобство и уют, което ги прави предпочитано място за почивка и релаксация.

В категорията ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ И ШАТРИ обръщаме внимание и на по-малките такива, които са сгъваеми, преносими, и удобни за излет, риболов или кратки разходки из природата.

Цените на предлаганите стоки са съобразени с качеството на продуктите.