Rumik
Стоки на изплащане

Стоки на изплащане

Всяка една стока от магазина може да бъде закупена на изплащане чрез TBI bank.

За кандидатстване е необходима само лична карта. Въвеждат се данните на клиента и желаната от него стока в специална платформа на банката-кредитор, която генерира автоматично информацията и проверява профила на клиента. Ако той е ползвал и преди услугите на TBI и е бил лоялен и коректен с условията, одобрението става на момента. В случай, че клиента кандидатства за първи път, след генерирането на данните, би следвало служител на банката да се свърже с него в рамките на 3 минути.

След кратък въпросник следва становище.

При становище ОДОБРЕН, клиента може веднага да вземе желаните продукти, като получава копие от сключения договор и оригинална фактура за закупения продукт.

Клиента има право да избере план за срока и на погасяване на вноските и техният размер.

Тониране на латекс и алкидна боя

При нас можете да откриете богато цветово разнообразие на бои и латекси.

Работим със съвременна компютъризирана техника, която дава свобода на въображението и креативните ви идеи. Богатите палитри са готови да отговорят на очакванията и най-претенционите вкусове и желния. Тонирането на цветовете отнема не повече от 15мин.

Работим с фирми, които предлагат висококачествени стоки. Нашите консултанти са готови да Ви помогнат в избора и да Ви улеснят с насоки за необходимото количество боя или латекс.

Тониране на латекс и алкидна боя
Изготвяне на 3д проекти

Изготвяне на 3д проекти

Една от полезните за клиента услуги, която предлагаме е изготвянето на индивидуални проекти за баня. Тази услуга визуализира новата баня и дава възможност на клиента да изясни представите си как би изглеждала тя при определена подредба на плочките, мебелите и санитарията. Ние работим с най-новата и съвременна версия на специализирана програма предназначена за проектиране на бани.

За да се осъществи проект, са необходими размери на помещението:

  • Стени ( широчина, височина)
  • Ако в помещението има чупки или са изграждани допълнителни куфари за скриване на тръби или за вграждане на структури, е необходимо да се отбележи тяхното позициониране, както и коректните им размери.
  • Прозорци и врати ( широчина и височина)
  • Предимство е упоменаването на мястото, определено за санитария и душ пространството. На какво отстояние от стените и пода са изводите за вода.
  • Ако в помещението все още не е направено разпределение на мебелите и душ пространството, ние можем да Ви помогнем, като направим чертеж на помещението и визуализираме как би изглеждало то с определена подредба.
  • За изготвянето на проекта е необходимо да изберете плочки, като нашата задача е да визуализираме не само Вашата идея, а да Ви предложим варианти, които са оптимални според размерите и подредбата на банята.
  • След Вашето одобрение на проект, ние изчисляваме каква квадратура е необходима като към нея добавяме 10% фира. Фирата е важна, защото в повечето случаи се налага рязане на плочката, което може да доведе до нейното увреждане. Възможно е заради едно такова счупване, да не достигне една или две плочки, което е неприятно заради забавянето, което предизвиква.
  • Цената за изготвяне на 3D проект е 100лв. таксата се внася еднократно и при получаване на плочките, ние я приспадаме от общата стойност. Тази такса е един вид капаро.
  • Проекта се разпечатва на хартиен носител с изображения на различни изгледи на готовата баня. Принтира се и скица за улеснение на майстора.

Обикновено времето за изготвяне на проект, в зависимост от сложността на изпълнение е в рамките на 2 дни.

РАМКИРАНЕ НА КАРТИНИ, ОГЛЕДАЛА И ДР.

При нас може да рамкирате картини, снимки, гоблени, пъзели и огледала по индивидуален рамер. Предлагаме голямо разнообразие от дървени и ПВЦ профили, които са готови да отговорят на всяко изискване и вкус. За по-привлекателна визия на Вашата декорация, предлагаме богата гама от цветове и текстури на паспарту.

За да запазите качеството и целоста на картината можем да я защитим със стъкло – обикновено или с антирефлексно покритие.

Поръчката на рамка се изпълнява в рамките на 2 работни дни, при внесено капаро.

На място в магазина можем да изчислим ориентировъчна цена за желаното изделлие.

Рамкиране на пъзели се извършва само при предварително подлепяне от клиента!

РАМКИРАНЕ НА КАРТИНИ, ОГЛЕДАЛА И ДР.
РЯЗАНЕ НА ОГЛЕДАЛА ПО ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР

РЯЗАНЕ НА ОГЛЕДАЛА ПО ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР

По някога местата, на които избираме да сложим огледало не отговарят на стандартите. В такива ситуации ние можем да изрежем огледало по Ваш индивидуален размер. То може да бъде изчистено или с фасет. За по-нестандартни форми на огледалото, клиента се задължава да осигури шаблон, по който да се изреже.

На място в магазин можем да изчислим приблизителната цена.

Поръчката се изпълнява в срок от 5 работни дни, при предварително внесено капаро.

* Огледалата по поръчка не включват монтажен комплект!

РЯЗАНЕ И КАНТИРАНЕ НА ПДЧ ПЛОСКОСТИ

При нас може да поръчате ПДЧ плоскости, които да изрежем и кантираме по Ваш размер.  Работим с богата гама на цветове на плоскости и кухненски плотове.

РЯЗАНЕ И КАНТИРАНЕ НА ПДЧ ПЛОСКОСТИ
МАШИНИ ПОД НАЕМ

МАШИНИ ПОД НАЕМ

Често ни се случва да използваме свободното си време или отпуската, за да освежим или обновим дома си. Не винаги обаче разполагаме с необходимите инструменти и машини, които ще ни помогнат да осъществим желанията си. В някои ситуации нямаме възможност да вложим средства в закупуването на професионална техника, а тя от изключително значение за качественото и бързо изпълнение. Друга причина, която ни спира да закупим такъв вид инструменти е, е че не ни се налага често да извършваме ремонтни дейности, които да налагат тяхното използване. 

Ние можем да Ви помогнем в такива ситуации като Ви предоставим необходимата техника под наем.   

За да наемете машина е необходимо да оставите депозит. Размера на депозита и наема зависи от машината и срокът, за който искате да я наемете. Цените на техниката може да откриете в приложената оферта.

ТРАНСПОРТ

За ваше удобство предлагаме транспорт за гр. София. Цената е индивидуална и се определя според вида на покупката и локацията.

ТРАНСПОРТ