Rumik
Стоки на изплащане

Стоки на изплащане

Всяка една стока от магазина може да бъде закупена на изплащане чрез TBI bank.

За кандидатстване е необходима само лична карта. Въвеждат се данните на клиента и желаната от него стока в специална платформа на банката-кредитор, която генерира автоматично информацията и проверява профила на клиента. Ако той е ползвал и преди услугите на TBI и е бил лоялен и коректен с условията, одобрението става на момента. В случай, че клиента кандидатства за първи път, след генерирането на данните, би следвало служител на банката да се свърже с него в рамките на 3 минути.

След кратък въпросник следва становище.

При становище ОДОБРЕН, клиента може веднага да вземе желаните продукти, като получава копие от сключения договор и оригинална фактура за закупения продукт.

Клиента има право да избере план за срока и на погасяване на вноските и техният размер.

Тониране на латекс и алкидна боя

При нас можете да откриете богато цветово разнообразие на бои и латекси.

Работим със съвременна компютъризирана техника, която дава свобода на въображението и креативните ви идеи. Богатите палитри са готови да отговорят на очакванията и най-претенционите вкусове и желния. Тонирането на цветовете отнема не повече от 15мин.

Работим с фирми, които предлагат висококачествени стоки. Нашите консултанти са готови да Ви помогнат в избора и да Ви улеснят с насоки за необходимото количество боя или латекс.

Тониране на латекс и алкидна боя
Изготвяне на 3д проекти

Изготвяне на 3д проекти

Една от полезните за клиента услуги, която предлагаме е изготвянето на индивидуални проекти за баня. Тази услуга визуализира новата баня и дава възможност на клиента да изясни представите си как би изглеждала тя при определена подредба на плочките, мебелите и санитарията. Ние работим с най-новата и съвременна версия на специализирана програма предназначена за проектиране на бани.

За да се осъществи проект, са необходими размери на помещението:

  • Стени ( широчина, височина)
  • Ако в помещението има чупки или са изграждани допълнителни куфари за скриване на тръби или за вграждане на структури, е необходимо да се отбележи тяхното позициониране, както и коректните им размери.
  • Прозорци и врати ( широчина и височина)
  • Предимство е упоменаването на мястото, определено за санитария и душ пространството. На какво отстояние от стените и пода са изводите за вода.
  • Ако в помещението все още не е направено разпределение на мебелите и душ пространството, ние можем да Ви помогнем, като направим чертеж на помещението и визуализираме как би изглеждало то с определена подредба.
  • За изготвянето на проекта е необходимо да изберете плочки, като нашата задача е да визуализираме не само Вашата идея, а да Ви предложим варианти, които са оптимални според размерите и подредбата на банята.
  • След Вашето одобрение на проект, ние изчисляваме каква квадратура е необходима като към нея добавяме 10% фира. Фирата е важна, защото в повечето случаи се налага рязане на плочката, което може да доведе до нейното увреждане. Възможно е заради едно такова счупване, да не достигне една или две плочки, което е неприятно заради забавянето, което предизвиква.
  • Цената за изготвяне на 3D проект е 100лв. таксата се внася еднократно и при получаване на плочките, ние я приспадаме от общата стойност. Тази такса е един вид капаро.
  • Проекта се разпечатва на хартиен носител с изображения на различни изгледи на готовата баня. Принтира се и скица за улеснение на майстора.

Обикновено времето за изготвяне на проект, в зависимост от сложността на изпълнение е в рамките на 2 дни.

РАМКИРАНЕ НА КАРТИНИ, ОГЛЕДАЛА И ДР.

При нас може да рамкирате картини, снимки, гоблени, пъзели и огледала по индивидуален рамер. Предлагаме голямо разнообразие от дървени и ПВЦ профили, които са готови да отговорят на всяко изискване и вкус. За по-привлекателна визия на Вашата декорация, предлагаме богата гама от цветове и текстури на паспарту.

За да запазите качеството и целоста на картината можем да я защитим със стъкло – обикновено или с антирефлексно покритие.

Поръчката на рамка се изпълнява в рамките на 2 работни дни, при внесено капаро.

На място в магазина можем да изчислим ориентировъчна цена за желаното изделлие.

Рамкиране на пъзели се извършва само при предварително подлепяне от клиента!

РАМКИРАНЕ НА КАРТИНИ, ОГЛЕДАЛА И ДР.
РЯЗАНЕ НА ОГЛЕДАЛА ПО ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР

РЯЗАНЕ НА ОГЛЕДАЛА ПО ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР

По някога местата, на които избираме да сложим огледало не отговарят на стандартите. В такива ситуации ние можем да изрежем огледало по Ваш индивидуален размер. То може да бъде изчистено или с фасет. За по-нестандартни форми на огледалото, клиента се задължава да осигури шаблон, по който да се изреже.

На място в магазин можем да изчислим приблизителната цена.

Поръчката се изпълнява в срок от 5 работни дни, при предварително внесено капаро.

* Огледалата по поръчка не включват монтажен комплект!

РЯЗАНЕ И КАНТИРАНЕ НА ПДЧ ПЛОСКОСТИ

При нас може да поръчате ПДЧ плоскости, които да изрежем и кантираме по Ваш размер.  Работим с богата гама на цветове на плоскости и кухненски плотове.

РЯЗАНЕ И КАНТИРАНЕ НА ПДЧ ПЛОСКОСТИ
РАЗПРОБИВАНЕ НА ОТВОРИ НА МИВКИ АЛПАКА

РАЗПРОБИВАНЕ НА ОТВОРИ НА МИВКИ АЛПАКА

Предлагаме разпробиване на отв ори на мивки алпака. Цената е 10.00 лв. за отвор.

МАШИНИ ПОД НАЕМ

Често ни се случва да използваме свободното си време или отпуската, за да освежим или обновим дома си. Не винаги обаче разполагаме с необходимите инструменти и машини, които ще ни помогнат да осъществим желанията си. В някои ситуации нямаме възможност да вложим средства в закупуването на професионална техника, а тя от изключително значение за качественото и бързо изпълнение. Друга причина, която ни спира да закупим такъв вид инструменти е, е че не ни се налага често да извършваме ремонтни дейности, които да налагат тяхното използване. 

Ние можем да Ви помогнем в такива ситуации като Ви предоставим необходимата техника под наем.   

За да наемете машина е необходимо да оставите депозит. Размера на депозита и наема зависи от машината и срокът, за който искате да я наемете. Цените на техниката може да откриете в приложената оферта.

МАШИНИ ПОД НАЕМ
ТРАНСПОРТ

ТРАНСПОРТ

За ваше удобство предлагаме транспорт за гр. София. Цената е индивидуална и се определя според вида на покупката и локацията.

Този сайт използва бисквитки