Rumik
20 от 142 Продукта

Грижата и удовлетвореността на нашите клиенти е нашата движеща сила. Всеки един от нас приема като лично постижение, ако успее да откликне на всички потребности, които имат нашите посетители.

Това е и причината да се стараем да разполагаме с богат асортимент от кухненски смесители, които да отговорят на всяка нужда на кухнята.

Смесителят е част от цялостния изглед на помещението и допълва в него усещането за стил, хармония и индивидуалност.

При нас ще откриете както стенни модели, така и стоящи варианти в богата цветова гама, която да пасне на концепцията Ви.

Предимство на моделите за стенен монтаж е, че позволяват да се поставят на по-голяма височина, което дава голяма свобода при употреба.

Ако сте заложили на разновидност за стоящ монтаж и все пак не желаете да ограничавате полето на действие отново имаме доста идейни предложения за Вас.

Този начин на монтиране е значително по-разпространен в последните години и вариациите при него са повече.

Предпочита се поради по-лесното свързване на смесителя към водоснабдяването посредтсвом гъвкави връзки.

Ако сте почитатели на класиката може да заложите на хромираните или иноксови ни предложения. Съобразете височината, от която имате нужда спрямо пространството, с което разполагате и ще предложим правилния смесител за всеки.

Типовете с подвижен, изтеглящ се душ се справят безпогрешно с измиването на посудата. 

Гъвкавият чучур осигурява удобство и свобода на действие при измиването, а цветовите варианти пасват на всеко дизайнерско решение.

Уверени сме, че ще открием решение и за най-смелата идея.