Rumik

По-уютно е у дома, когато ухае на вкусно приготвена храна!

Добрата домакиня знае колко е важна трапезата, защото тя събира семейството. Няма по-приятен момент от този, когато всички се съберат на масата.

Майсторски приготвената храна, носи със себе си признание и похвали от другите, което няма как да не породи гордост в готвача.

Може би, най-задоволителният отклик е Мммм! Той несъмнено кара домакинята да се чувства горда и предизвиква доволната й усмивка.

Е, за да бъде вкусно едно ястие, трябва да бъде сготвено с любов! Съвършенните резултати са гарантирани с качествената и удобна посуда за готвене.

За да се превърне готвенето в удоволствие, трябва да се подходи с внимание към избора на тенджери, тигани и тави. Качествените такива, са удобни за работа и не позволяват залепване и загаряне на храната по тях. Всички сме се сблъсквали с тази ситуация и знаем, колко е неприятна тя.

Красивата презентация на ястието е тази, която ни кара да го изядем. Тя е първият ни контакт с него, ето защо е важно храната да е поднесена добре.

Красивата чиния носи първите впечатления, затова тя трябва да е оформена и поднесена с удоволствие и внимание към детайлите.

В секцията ни за домашни потреби, ще откриете сервизи, чинии, чаши, плата и купи. Подготвили сме богата гама от прибори за сервиране и хранене.

За перфектен завършек на богатата маса имаме няколко модела оливерници, салфетници, кани, панери за хляб и др.

Каква е трапезата без десерт? Майсторите - сладкари, могат да изберат форми за мъфини и кекс и торта, както и кутии и подноси за тяхното съхранение.

За перфектното оформяне на десерта разполагаме сладкарски аксесоари, като формички за сладки, шприцове и мн. др.

Ще Ви изненадаме с практичните ни решения и идеи за съхранение за посудата и продуктите. Ще откриете интересни идеи, които ще спомогнат за реда в кухнята.

Е, няма как да подминем и традиционалистите! Тези, които уважават българското и предпочитат да сервират храната си в битова обстановка и съдове. Винаги имаме глинени чинии, чаши, купи, сачове и гювечи. Традиционните ястия и съдове, винаги правят храната по-вкусна!

Нашите предложения за домакинството, гонят перфекционизма в готвенето и сервирането!