Rumik
20 от 403 Продукта

Ежедневието и всекидневните задачи непрекъснато налагат използването на различни канцеларски материали. Според различните нужди и работни дейности от различно естество, различните тетрадки, класьори и папки намират своето място и трайно са се настанили като асортимент от голяма необходимост, която улеснява различните ученически или офис ангажименти. Да не забравяме за набора от чертожни аксесоари, които се предлагат в комплект или по отделно, както и за другите канцеларски принадлежности като телбод, перфоратор, магнитни помощни средства и други.

В тази категория ще откриете и книгите, без които един търговки обект не може да съществува, а именно книга за финансови отчети и сторно бележки, книга за инструктаж и хигиена, трудова книжка.

Добавили сме и монетници, както и поставки за ресто в допълнение на тези продукти.

Различните видове тетрадки, обикновено са от необходимите пособия за учениците, но те вървят за ръка с гланцовите блокчета, скицниците, както и цветните моливи, флумастери, пастели и бои. За лесното им намиране и правилно съхранение, особено подходящи са несесерите и органайзерите.

В помощ на изчисленията имаме няколко вида надеждни и качествени калкулатори, които се отличават с удобен дизайн и конкурентна цена.

Няма как да пропуснем дребните, но толкова необходими аксесоари като сухо лепило ножичка, острилка, гумичка и други подобни.

Тук ще откриете и няколко модела на училищна програма, както и етикети, специализирани за маркиращи клещи или за ученическите учебници и тетрадки.

Не забравяйте, че може да поръчате всичко необходимо от селекцията на място в магазина, по телефона или онлайн.