Rumik
20 от 22 Продукта

Ако търсите изгодно и функционално решение за обособяване на отделните зони в банята си и същевременно стилно и цветно решение за разчупване на изгледа на помещението, то сте попаднали на правилното място.

Красиви и практични, завесите за баня имат двойно предназначение. С тях без проблем можете да отделите мократа от сухата част на санитарното помещение.

По този начин ще предпазите останалите мебели от водата. От друга страна - те са страхотен аксесоар, който прави помещението по-уютно и му придават симпатична визия.

С помощта на правите, ъглови и дъгообразни корнизи, които ще предложим като допълнение, ще можете да обособите желаното пространство в банята без проблем и минимални усилия.

Предимствата на тези артикули са многобройни.

Лесно се поставят и свалят и можете да ги подмените по всяко време, когато решите. Устойчиви са на вода и се поддържат лесно. Красивият им дизайн и запомнящи се шарки внасят акцент и придават характер на санитарното помещение.

И не на последно място по значение е достъпната цена. 

Ако желанието Ви е да освежите банята, но бюджетът, с който разполагате е силно ограничен, именно завесите за баня са идеалното решение.

Внесете цвят и функционалност в помещението без това да се отрази чувствително на финансите Ви.