Rumik
1 от 1 Продукта

Знаем, че всяка баня е със своите индивидуални размери и изисквания. 

Душ кабината обикновено е предпочитано решение измежду тези, които не са фенове на досадното подсушаване, но искат суха баня.

Най-често търсените размери са стандартните - 80*80см. и 90*90см. Предлагат се овални или правоъгълни, като според изискванията могат да се поръчат в комплект с поддушово корито или поддушов профил, познат още като праг. Душ кабините се изработват от закалено стъкло, прозрачно или матово. Те са окомплектовани с профили и скрепителни елементи.

При нас пристигат в разглобено състояние, но са лесни за монтаж и демонтаж. Хубаво е, че се поддържат и резервни части в случай на непредвидени ситуации.

По-големите бани позволяват да се сложи по-голяма душ кабина. За това разнообразието от размери е много голямо, като може да се заяви както с ляво отваряне, така и с дясно.

Плъзгащата врата винаги е удачен избор, когато мястото е ограничено, а за по-широките пространства може да се подбере и отваряема врата.

Съвременните тенденции диктуват различно цветово разнообразие и днес пазарът предлага иноксови, златисти, медни профили, както и толкова актуалния черен мат.

Освен стандартните, познати като овални и правоъгълни душ кабини, се предлагат и петоъгълни. Те също са от моделите, които пестят място, заради по-прибраната си форма.

Стъклата могат да бъдат частично затъмнени с така нареченото рисувано стъкло.

За да дадем най-правилния съвет при избора на душ кабина, са ни необходими размерите, които позволяват индивидуалното помещение.

На място в магазина, ще успеем да предложим оптимален вариант. Работим с няколко фирми, на които имаме доверие.

Поръчките се изпълняват в кратки срокове, в рамките на няколко дни.

 

 

 

Този сайт използва бисквитки