Rumik
20 от 75 Продукта

В тази категория сме обърнали специално внимание на консумативите за електро машините, които често се използват в ежедневните работни дейности. И именно заради честата употреба повечето от тези машини се нуждаят от наличието ба резервни консумативи, за да могат да работят бързо, качествено и прецизно. За улеснение на клиента, с цел пестене на ценното му време и лесното откриване на търсения от него продукт, селектирахме най-често търсените консумативи в този раздел. Тук ще откриете ножове и резци за прободни и саблени триони, допълнителни резци за различните модели зегета и машини за плочки.

Съобразени с различните цели, допълнителните резци се различават по вид според тяхното приложение и материала, който ще се обработва.

Пазара предлага допълнителни ножове за дърво, метал, фаянс и др., които се различават и по дължина.

Освен многообразието от видове, според тяхното приложение, при нас ще откриете и модели от различни производители, които отговарят с качество на използваните материали в допълнение с прецизна изработка.

Ако имате колебание кой консуматив е подходящ за машината, с която работите, ще ви напомним, че нашите консултанти с удоволствие ще си помогнат да направите правилния избор.