Rumik
20 от 428 Продукта

Кое е любимото ни място? У дома разбира се! А къде прекарваме по-голяма част от времето си? Естествено, на работа!

Условията, в които живеем днес, ни правят част от технологичния напредък.

За да живеем пълноценно и да извлечем максимални ползи от новостите в технологиите, ни се налага да си осигурим достъп до електрическата мрежа.

Съвременните разновидности на ключове, контакти и разклонители, ни осигуряват този достъп, като улесняват ежедневните ни задачи.

Едно модерно помещение, не може без подходящо осветление, а домът и офисът, задължително включват различни електроуреди в интериора си.

Качественият селективен подбор на електро аксесоари и продукти, изискват някои съображения. На първо място е видът на електро уреда и неговите технически спецификации и изисквания.

Включването на уреда в електрическата мрежа се определя от вида на щепсела и неговия стандарт. Най-широко разпространеният е тип ШУКО. Други разпространени стандарти са английският стандарт и плоските щепсели.

Изборът на разклонител, се влияе от това дали ще се използва за външно или вътрешно приложение. Броят гнезда, дължината на кабела, максималната мощност на натоварване, с ключ или без, са други определящи вида, фактори. Пазарът предлага и разклонители с детска защита или такава, против мълнии и токови удари.

Видът на електрическата мрежа, също играе важна определяща роля за монтажа и условията на работа. Функционалните параметри са продиктувани от тези условия и така определят изходите и превключвателите. Типа на помещението в което се изпозват контакти, ключове и разклонители, също оказват влияние.

Търговската мрежа непрекъснато обновява и разширява асортимента от електро аксесоари, подходящи за жилищни сгради, промишлени помещения, търговски сгради и др.