Rumik
20 от 96 Продукта

Заедно с пролетта и раззеленяването на дърветата, градините и тревните площи, започва подготовката за грижа за растенията.

Всеки любител градинар държи на полезните приспособления и аксесоари, необходими за поддръжката на изряден вид на двора и градината. Излишно е да споменаваме, че пълен набор ще откриете при нас на място в магазина или онлайн.

Фирма „Румик“ е официален вносител за България на италианската марка GF. Тя се отличава с доказано качество на поливни аксесоари, бързи връзки и накрайници. Изработени от висококачествени материали, те са устойчиви на корозия и с дълъг експлоатационен живот. Дизайнът им изпъква с модерни и свежи цветове.

Бързите връзки са създадени за лесното и бързо свързване или откачване на градинските маркучи. Повечето от тях са универсални и са съвместими с най-широкоразпространените диаметри на поливните системи. С тяхна помощ поливането на градината и тревните площи се осъществява лесно и с удоволствие. Комфорта в работата е изключително важен за качеството на изпълнение.

Напояването се оказва приятна задача, когато разполагате с правилен набор от градински бързи връзки и накрайници. Всички те се предлагат в комплект или по отделно, с вътрешна или външна резба, което ги прави универсални в свързването на куплунги за маркучи.

Освен за поливане, маркучите заедно с бързите връзки и накрайници вършат чудесна работа и за почистването на дворове и отстраняването на мръсотия от тераси например.

Приложенията на бързите връзки и накрайници са много.

А вие? За какво ще ги използвате?