Rumik
20 от 82 Продукта

Монтажа и демонтажа на крепежни елементи може да се окаже трудоемка задача, ако нямаш подходящата машина или инструмент. 

Без значение дали си професионалист или ще майсториш у дома, знаеш колко по-лесно е, когато имаш техника.

Завиването и отвиването на ръка, вече е остарял метод. Съвременния монтажист използва модерния начин - пробива с бормашина и работи с винтоверт.

Днес пазара предлага огромен избор на машини, които работят с кабел или на батерии. Възможността да се използват различни накрайници позволява широко приложение в ремонтните дейности.

Винтоверта е компактен, често предпочитан е акумолаторния. Той е лесно преносим и достатъчно мощен, за да осигури бързина и производителност в завиването и отвиването на различните крепежи. Предпочитам помощник при сглобяването или поправката на мебели, винтоверта улеснява значително работния процес.

Друга позната и полезна техника е бормашината. Ежедневните задачи и строителни цели налагат използването й. Ударната бормашина позволява лесно пробиване на различни материали. 

За да върви леко и безпроблемно работата, заложи на качествения производител и се довери на надеждния търговец! При нас ще намериш подходящата бормашина и винтоверт, както и нужните ти бургии и накрайници. Съвременните технологии са за това, за да ни помагат и да улеснят ежедневието ни! Възползвай се и ти!