Rumik
20 от 30 Продукта

Колкото трудоемко е изграждането на основите на един дом, толкова труден понякога е изборът на дребните довършителни елементи при обзавеждането му.

Направете подбора на финалните елементи по-приятен като ни се доверите. С помощта на консултантите ни ще можете да подберете най-подходящия за Вас, от гледна точка на функционалност и предпочитания, артикул.

За монтаж на стената или тавана ще бъде корнизът, зависи само от виждането Ви по отношение на изгледа на помещението и стила, към който се стремите, както и от спецификата на самата сграда.

Предимство на корнизите за таван е, че не ограничават хоризонталната дължина на пердето.

Окачвачът за завесата Ви може да се монтира и на стена. При този вид поставяне имате възможност за допълнително подсилване на захващането му.

Пластмасовите модели са бюджетно и практично решение ако имате неравности по стената или ако самият корниз ще бъде скрит в ниша на тавана.

Дървените модели, които ще намерите при нас се поддържат от конзоли. Стилен завършек на прозореца е и внася усещане за топлота и уют, когато е съчетан с правилната завеса и цялостната визия на стаята.

Металните корнизи, независимо дали единични или двойни, придават съвременен изглед. Възможността да се разтяга до желаната дължина, както и вариациите на цветове ги правят идеални за повечето Ви дизайнерски решения.