Rumik
1 от 1 Продукта

В стремежа си да зарадваме любимите си хора и да им приготвим вкусна храна, на която да се насладят, ние прекарваме голяма част от времето си в кухнята.

Всички знаем колко важна е мивката в това помещение и колко главна роля заема тя в него.

За да ни носи удоволствие престоят в кухнята, нашата мивка трябда да е не само практична, а и да се съчетава с цялостната визия в нея. 

Гранитните възможности, които ще Ви предложим съчетават в себе си всички тези критерии, за които трябва да се помисли при цялостно изграждане на кухнята.

Възможностите за избор на материал, цвят и голямото разнообразие от форми и размери, с които разполагаме дават възможност да внесете стил и практичност в най-важното място в дома си.

Независимо дали целите да акцентиране върху самия умивалник или желанието Ви е той да се слее с кухненския плот - изборът на цвят позволява да постигнете желания ефект.

Материалите, от които са изработени продуктите, са устойчиви на надраскване и не променят цвета си. Дали ще заложите на полимермрамор или граниксид, с гланцово покритие или матов нюанс зависи само от идеите, които искате да реализирате.

И това далеч не са всички възможности, които предлагат гранитните мивки, които ще намерите при нас.

За допълнително улеснение в комплект с тях имате шаблон, който да направи монтажа още по-безпроблемен, както и възможност за избор на мястото на отвора за смесител. Заложете на един или два отвора, за да можете да поставите и дозатор на умивалника си и направете кухнята си място, в което прекарвате времето си приятно.

Качеството, стилната визия и удобството вече вървят ръка за ръка с предложенията на гранитни умивалници, които имаме за Вас.