Rumik
20 от 80 Продукта

Едно от новото поколение устройства за захранване са индустриалните щепсели. Благодарение на надеждните си характеристики те са подходящи за употреба в голени търговски обекти, летища, пристанища, кариери, както и за основни приложения в станции за водоснабдяване и отводняване.

Индустриалните щепсели се различават по дизайн, продуктови спецификации, материали от които са направени и не на последно място по производител.

В зависимост от метода на монтаж и според тяхното предназначение, типа на индустриалните щепсели се дели на водоустойчив и антитопящ се.

За по-лесна работа с индустриални щепсели е въведено правило номиналният ток да се изразява върху оттенъка на черупката, а именно светло жълто съответства на 110-130V, обозначението в синьо отговаря на 220-250V, а червеното съответства на 380-415V.

Когато става дума за работа с електричество, безопасността е на първо място. Ето защо е от изключително значение да се доверявате само на проверени и надеждни производители на електро материали и консумативи. При индустриалните щепсели важен момент е те да отговарят на строги стандарти за качество, за да могат да се използват безопасно при тежки условия и в сурова среда.