Rumik
20 от 103 Продукта

Ще миете, попивате, забърсвате или полирате? За успеха в почистването, използвайте микрофибърна кърпа и гъба.

Кухненските плотове често имат нужда от забърсване, така помежду другото, покрай изпълнението на домакинските задачи. Попивателните гъби, известни още като швантух, са удобни и ефективни за употреба. С тях забърсването и попиването, става мигновено. Ние предлагаме разнообразие от модели, за да покрием всяко предназначение. Доверяваме се на качествените продукти с марките:

Magic clean, Vileda, Mimosa и др., които гарантират добра абсорбация. Устойчиви на износване, те позволяват многократно изпиране.

Кухненските гъби са необходим аксесоар в почистването. Порестата им основа, попива вода и с реакция с препарат, образува пяна, която осъществява почистването.

Верен помощник при почистването на кухни, бани, съдове, печки и хладилници, неръждаеми повърхности, стени и прозорци. Намира широко приложение в ежедневието и е универсален продукт в помощ на изрядната чистота.

Микрофибърната кърпа е другият полезен инструмент, без който препаратът не може ефективно да приложи своите функции. За забърсване или полиране, на всякакви повърхности, те задължително присъстват в дома и са верен помощник на всяка домакиня.

За нас чистотата е този важен елемент в дома, който го прави по приветлив и уютен. Ако и за теб е така, ела и избери своя помагач, стриктния си асистент в почистването!