Rumik
20 от 49 Продукта

Точната алтернатива на скъпоструващият климатик е пред Вас. Нека преставим част от асортимента и неговите предимства ако сте се спрели на този варинт за разхлаждане в топлите дни и чист въздух в помещенията си.

Знаем кокво затруднение може да имате при избор на нова покупка сред толкова нови модели, които заливат пазара ежедневно. Критериите се множат постоянно, характеристиките на всяка стока става все повече и повече. Това кара потребителите да имат затруднения във взимането на решение и кое би било най-правилното за тях.

Времето на всеки човек е ценно и трябва да се уважава. Безкрайното обикаляне, губенето на време, с което не всеки разполага в деня си, за да намери продукта, който му е необходим доста често ни изнервя. 

В забързаното ни ежедневие би било добре да си спестим подобни негативни емоции.

Точно поради тази причина в следващите редове ще се постараем да изясним поне част от спецификациите и видовете вентилатори, които може да откриете.

Това ще съкрати времето за селектиране на артикула, от който се нуждаете.

Първият вентилатор, който имаме удоволствието да представим е на стойка. Телескопичната му дръжка спомага за регулиране на височината му. Това е преносим вариант, който позволява позволява и настройване на мощността на струята на въздуха. Посоката на разпръскване на хладния бриз, който поражда въртенето на перките му също би могла да бъде в една посока или да се върти.

Някои от по-модерните артикули от този вид разполагат и с функция за разпръскване на водна мъгла. 

Подовите модели не разполагат със стойка, а стоят на пода посредством крачета. 

Разкрихме пред вас малка част от спецификациите на част от моделите, но ако все пак има още колебания, неясноти или изникнали въпроси за това кой вентилатор е подходящ за вас, то нашите компетентни консултанти са насреща, за да откликнат на всяко Ваше питане.