Rumik
20 от 265 Продукта

Често ремонта и строителството се нуждаят от рязане, шлайфане и полиране на различни елементи. Извършването на тези дейности, може да бъде улеснено многократно с правилните дискове. 

В ежедневието се сблъскваме с много ситуации, които налагат използването на диск за рязане и полиране. Неговият вид, се определя от машината, с която ще се извършва конкретната операция. 

Абразивните дискове са често използвани. Те осигуряват безпроблемно рязане на метал, алуминий, неръждаема стомана и различни строителни материали. 

Диамантените дискове намират общо приложение за сухо рязане на бетон и др. строителни материали.

Висококачествените материали, от които се изработват различните видове дискове, са от важно значение за професионалното изпълнение и перфектната изработка на всеки детайл. Контролът на качеството гарантира отлични резултати във всяка ситуация. Всеки диск трябва да е с висока температурна устойчивост, с високо ниво на издръжливост и рентабилност. Екстремните натоварвания, на които е подложен, оказват влияние върху високата производителност на рязане. За това дискът трябва да осигурява изключителна стабилност и дълготрайност на живот.

Ние предлагаме дискове за циркуляр, шмиргел, резачка и ъглошлайф.

Независимо от Вашите цели, премахване на боя или ръжда, рязане, полиране на заварка, грубо или финно шлайфане, ние заставаме зад всяко желание с точните продукти!