Rumik

Всеки минал през тежката задача да изгради дом е наясно колко трудна задача е това. Не по-малко трудуемко е прекарването на цялостната електроинсталация в него.

С напредването на технологиите и появата на все по-нови и модерни предложения във всяка сфера на бита ни задачата става все по-сложна. 

Стремим се да постигнем модерна визия в къщата или предприятието си, не на последно място остава и уюта, който също е една от целите.

Електричеството е един от фокусите за реализация на тези цели, то прави магията и украсява дома, вкарвайки оригиналност и душа в него.

За да изпълните оптимално добре, а и безопасно всяка подробност по построяването на инсталацията, трябва да обърнете голямо внимание на разновидностите на електроматериалите, които са потребни, както и на тяхното качество и надеждност.

За целта сме се погрижили да подсигурим всичко, от което ще имате нужда.

Немислимо е за съвременния човек да остави кътче в помещението си без то да има захранване и електричество.

В нашата категория ще Ви въведем в света на електроматериалите. Тук ще откриете разнообразие от кабели, клеми, крушки и всичко останало, което е необходимо за надеждната и модерна електрическа мрежа.

Всеки детайл е от значение - от батерията и малката клема до звънеца и фенера, които ще допълнят цялостната визия на интериора и екстериора на дома.

Разполагаме с машини, които допълнително да спомогнат и улеснят работата на всеки тесен специалист или домашен любител.

Нашите служители с радост ще помогнат в отговорите на всички въпроси за вземане на правилно решение спрямо нуждите на вашата електроинсталация.

 

 

Този сайт използва бисквитки