Rumik
20 от 297 Продукта

Винаги сме заредени с най-търсените и потребни полиращи приспособления и средства, които ще спомогнат за бързото справяне с всяка неравност, която срещнете. Според повърхността и степента на полиране, шкурките са помощното средство, което ще Ви доближи до блестящия резултат.

За ръчна или машинна обработка на повърхността - този гъвкав абразивен материал винаги ще бъде от полза в работния процес.

Поддържаме наличност от стандартната шкурка на руло, до платнени модели. Вариантите за лентов шлайф също присъстват в асортимента ни. 

В помощ при ремонт и декориране на различните помещения, шкурките се произвеждат в различни едрини. Фините шлифовъчни аксесоари са често търсени за обработката на дървени материали и довършителни дейности.

Шкурката на водна основа е направена от водоустойчива хартиена основа и е подходяща за обработка на всякакви материали и има някои предимства пред другите.

Увеличава удобството като предотвратява появата на прах. Мокрото третиране изисква материали, които са устойчиви на вода и други течности.

Платнените модели от своя страна се употребяват предимно в областта на металообработващата индустрия - за отнемане на количество материал.

За дървени повърхности са подходящи шкурки с хартиена основа. Намират широко приложение в занаятчийството и подобряват качеството на повърхностите, които се обработват.

За трудно достъпни места или такива, които изискват ръчно шлайфане, бихме препоръчали абразивното кече. То спомага за изглаждането на неравности на ръка или с ниска скорост на полиране.

Лентите за шлифоване на основата на филм са страхотно решение при мебелната промишленост, както и за полиране на гланцови бои и лакове.

Направете правилния избор, необходим за блестящото изпълнение на Вашата задача!