Rumik
20 от 72 Продукта

Закачалките са аксесоар, който е нужен във всеки дом, защото изпълняват някои полезни функции в ежедневието. 

Изключително неприятно е да изгладите дрехата и да се наложи да я намачкате, защото няма къде да я окачите. С нашите закачалки няма да срещнете този проблем.

Ръбът на панталона ще е само там, където му е мястото без излишни гънки по него. С помощта на закачалките за вратовръзки и шалове ще избегнете хаоса на чекмеджетата, в които се съхраняват. 

На всички е познат и стандартният модел подходящ за всякакъв тип дреха. Независимо дали от дърво или синтетичен материал, закачалката върви ръка за ръка с всеки гардероб. За още по-голямо улеснения имате възможност да заложите и на модел с щипки. Те ще подсигурят по-голяма сигурност на всяка дреха, която решите да поставите върху тях.

Помислили сме и за улеснение и на обуването. Обувалките в различни размери, с които разполагаме ще са под ръка точно на време. Удобни и лесни за ползване, те лишават необходимостта от навеждане. Този артикул е полезен за всеки човек. Особено удобен за възрастни и хора с двигателни проблеми, защото значително улеснява ежедневното обуване.