Rumik

По-голяма част от времето си прекарваме на работа или вършейки някаква работа. Определено удобното работно облекло носи позитиви, които се отразяват на качеството на изпълнение.

Ако говорим за униформа, то тогава говорим за лицето и имиджа на бизнеса. Красивото униформено облекло е външният облик на компанията и видимата ѝ част пред околните. За това е важно да бъде подбрано с внимание, не само заради мнението на клиента, а и за задоволството на служителя. Всяка работа ще бъде извършвана с повече желание, когато работникът се чувства добре в работното си облекло. Когато не го кара да се чувства некомфортно, а напротив - зарежда го и му носи самочувствие. 

Да не забравяме и за сигурността на работното място. Понякога се налага работните облекла, обувки или ботуши, да са съобразени с условията на работната среда и да осигуряват сигурност и защита. 

 При нас ще откриете различни модели и размери на елеци и жилетки. Разнообразие от цветове на шапки, тениски и чорапи.  За работниците предлагаме якета и гащеризони независимо дали работата е на открито или закрито. За професионалистите имаме ръкавици, очила, каски и професионални маски. В помощ на добрия майстор сме подготвени със специални предложения на строителни колани и чанти.