Rumik
20 от 82 Продукта

Време е за летни преживявания! Горещите летни дни непременно носят със себе си непреодолимото желание за прохлада и летни незабравими емоции и забавления. Ако сте от хората, които имате място в двора, задължително трябва да имате и надуваем басейн. Сигурни сме, че той е любим на децата и признайте си – и на вас! Знаем това и именно заради това поддържаме няколко размера басейни, както и необходимите аксесоари към тях за поддръжка, а именно филтри, помпи и покривала.

Независимо от възрастта, за големи и за малки, сигурни сме, че ще намерите подходящия басейн за вас, а защо пък не и за подарък. Със сигурност този продукт е различен избор за нечии празник и ще донесе много радост със себе си.

В раздела за надуваеми стоки ще откриете и спасителни жилетки. С тях децата, а и вие ще се чувстване спокойни в по-големите водни пространства. Имаме няколко модела лодки, а за да бъде забавлението на макс, допълваме предлаганите от нас стоки с разнообразие от други надуваеми аксесоари, които допринасят за свежо лятно настроение и смях. Те са предпоставка за много идеи за различни игри и летни, разхлаждащи занимания.