Rumik
20 от 21 Продукта

Често, причината за повредата на някои електроуреди се крие в дефектирал реотан или нагревател. Повечето хора знаят това и следователно, проверяват първо тях.

Битовите уреди като печки, калорифери и бойлери, обикновено имат нужда от нов реотан, ако са намалили качеството на подгряване или просто спрат да работят.

Тръбните нагреватели са широко разпространени в търговските мрежи. Те са компактни за ползване и лесни за подмяна. За това са и толкова търсени не само от майсторите, а и от хората, които могат сами да поправят уреда си.

Според мощността и напрежението, които се изискват, тръбните нагреватели са с различна форма.

U - образните са най-познати на потребителя. Намират редица приложения, заради опростения дизайн и начин на свързване.

Също толкова разпространен е и М - образният, като той се различава от предния вид по площта, която нагрява.

По-общо казано, според формата, нагревателят изпълнява различни функции. Спираловидните и Г - образните, в повечето случаи се използват за подгряване на течности или въздух под налягане.

Изборът от надежден производител и търговец, гарантира качеството на произведения реотан или нагревател. Това е важно, защото една малка неизправност има силата да прекъсне цялата захранваща верига. Трябва да се подхожда с внимание към избора на нов реотан, който да е съобразен с техническите изисквания и спецификации на електро уреда.

Имаш нужда от съвет? Можеш да се довериш на насоките на нашите консултанти!