Rumik
20 от 30 Продукта

Факт е, че двора и градината се използват не само през светлата част от деня. Ето защо е хубаво да се заложи на избора на подходящо градинско осветление. С правилен подбор, то не само спомага за осветяването на алеите, а в някои ситуации целта при поставянето им е да се акцентира върху интересен детайл в градината или на фасадата.

Градинските лампи се делят на няколко вида, в зависимост дали ще се използват за по--осезаемо и силно или за по-дискретно осветление .

За двора изключително подходящ избор са соларните лампи. От гледна точка на захранване, те са доста икономичен вариант, заради това, че събират енергия от слънчевата светлина и съответно излъчват в тъмните часове на денонощието. Повечето от тях са с декоративна цел и придават уютен облик на добре подредената и с вкус поддържана тревна площ.

С тях лесно може да се засили или подчертае ефектната керамична градинска декорация.

Осветлението винаги обогатява атмосферата, особено ако е подбрано правилно. То винаги допринася за повече настроение и радост на сетивата.

Ако говорим за градинско осветление, което има за цел да осветява пътечките, то подходящо е да се спрете на моделите, които да снабдени със сензор за движение. Няма как да подминем факта, че те пестят енергия, а това е много важно, както за околната среда, така и за пестенето на средства.  Осветлението с датчик може да се използва и с охранителна цел, защото осветяват моментално дворните пространства, когато засекат движение.

Използването на фенери върху оградата спомагат за подчертаването на избрания от собствениците архитектурен стил и са отражение на индивидуалните им предпочитания и вкус.

Магазин Румик предлага градинско осветление, подходящо за всеки претенциозен вкус. Можем да гарантираме на нашите клиенти, че разчитаме на надеждните производители на осветителни тела, защото освен безупречния дизайн, държим и на  качеството на продукта.