Rumik

Когато правим ремонт на банята, ние трябва внимателно да съобразим всеки компонент, който ще поставим в нея. Освен да съчетаем стилово отделните предмети, трябва да съобразим и мястото, с което разполагаме в помещението. Така ще имаме ясна представа какво да търсим като параметри на мебелите, когато дойде моментът за закупуването им.

Когато става дума за обзавеждане на банята е от изключително значение материалът, от който е изработено обзавеждането, което ще поставим в нея.

Мебелите трябва да са водо и влагоустойчиви, за да разчитаме, че ще можем да използваме по-дълго време.

Предложенията за санитарните Ви помещения, които ще намерите при нас са изработени от PVC материал, който ще даде сигурност. 

Тази суровина издържа на влага и контакт с вода, което прави обзавеждането на банята Ви надеждно.

Разполагаме с множество модели долни шкафове за стенен монтаж, както и такива на крачета. Различните размери и визии на артикулите позволяват всеки наш клиент да намери своя шкаф при нас.

Искате нов горен шкаф? Разгледайте артикулите и заложете на изделие с осветление или без. 

За нестандартните идеи също ще намерим решение за Вас. 

Възползвайте се от възможността да поръчате индивидуален дизайнерски шкаф или колона по Ваш дизайн и размери, оцветете го в дървесен мотив или изберете цвят от богатата палитра, която ще предложим, и се насладете на резултата.

Желанието ни е да се чувствате комфортно в банята си и да я ползвате с удоволствие и наслада. 

Точно поради тази причина сме се погрижили да подсигурим голямо разнообразие от артикули и по този начин всеки наш посетител да открие всичко необходимо за обзавеждането на банята си на едно място.

А какво е една баня без огледало? Това е детайл, който не липсва в никое санитарно помещение.

Разгледайте продуктите с фасет или кант, които имаме за Вас. Заложете на огледало с осветление, с което да допълните интериора си. 

LED огледалата, което имаме изобилстват от различни форми и размери, така че да съответстват на останалата част от обзавеждането Ви.

Лесният монтаж е още едно от нещата, които да допринесат именно това да е Вашият избор.

Разчупете пространството в банята си, придайте характер и индивидуалност с нашите предложения за Вас.