Rumik

В този раздел сме събрали всички продукти, които ще Ви осигурят качествено боядисване и покритие.

В това число са включени блажни и акрилни бои, спрейове и различни видове лакове.

Акрилните бои изискват разреждане с вода и се предлагат в много цветове. Осигуряват лесно нанасяне и висока покривност. Едно от предимствата им е, че изсъхват бързо и имат добра разливна способност. Акрилната боя осигурява защита за дърво и метал, като е устойчива на атмосферни влияния и не пожълтява. Подходяща за вътрешни пространства.

Алкидна боя, известна още като блажна, може спокойно да се използва за вътрешно и външно боядисване. Недостатък пред акрилната е, че съхне по-бавно от нея.

Едни от марките, които предлагаме са: Леко, Akryl, Decorator, CasaBella, Практика и др.

Разнообразието от лакове е огромно. Подходящи за различна употреба, външна или вътрешна. Предлагат се лак за дърво, за паркет, яхтен лак, лазурен.

Когато става въпрос за обработката на огради, прозорци, врати или ламперии е хубаво да се заложи на качествен продукт. Да е UV устойчив, за да осигурява максимална защита от външни влияния.

Грундиращото, междинно и крайното покритие осигуряват гланцов завършек на дървената повърхност. Богатата палитра от цветове: череша, дъб, орех, венге, махагон, позволяват широка употреба.

В този раздел сме включили и защитна и покривна боя 3в1 Protecta. Специално разработена за метални повърхности и позволява директно нанасяне върху ръждиви повърхности.

Китовете за дърво са в няколко цвята, на водна основа и бързосъхнещи. Използват се за покриване на драскотини и изравняване на неравности. Могат да се боядисват, лакират и полират.

Всеки знае, колко широко приложение намират различните видове монтажни и уплътняващи силикони. Ние предлагаме стоки, само от качествени производители, за да бъде клиентът спокоен.

В асортимента ни ще намерите още полиестерни китове, полир пасти, пяна безир, както и разредители и втвърдители.

Обърнали сме внимание и на шпакловъчните смеси.

Задължително допълнение към секцията са четки, мечета и необходимите бояджийски аксесоари към тях.

Осигурете качествено оцветяване, безупречно покритие и здрава защита, с нашите продукти!