Rumik

Безупречният вид на дрехите, зависи от тяхното изпиране, гладене и съхранение.

Всяка домакиня знае, че към прането трябва да се подходи с внимание. За по-дългия свеж вид на една дреха е важно да се спазват правила, като това, да не смесваме черните дрехи с бели. 

Хубаво е те да се отделят по цветове и да се изпират по-отделно, за да се запазят техните истински цветове. Някои по-финни материи са по-капризни на изпиране и изискват ръчно пране.

В тази категория, сме обърнали внимание на аксесоарите, които ще улеснят домакинството в ежедневните задачи като пране и гладене.

Винаги е полезен кошът за изпиране. Той е удобен, защото в него се събират на едно място всички мръсни дрехи. Така те са прибрани и чакат своето изпиране.

Когато се налага ръчно изпиране или просто за пренасяне на дрехите, се налага използването на леген или корито. Можеш да разчиташ на нас! Имаме и двете!

Простирането изисква за себе си подходящо място, независимо дали отвън на терасата или двора или пък в стаята. Освен простор, който е подходящ за външна употреба, ние предлагаме и сушилници. Те са удобни, защото са преносими и сгъваеми, което ги прави удобни за съхранение.

За да бъде гладенето на дрехите по-удобно, може да си купите дъска за гладене. Тя също е сгъваема и лесно преносима.

Още един полезен аксесоар към тази категория са вакумиращите пликове. Те намаляват обема на сгънатите дрехи и пестят много място. Предлагат се в различни размери, което позволява вакуумирането и на по-обемисти стоки. Прилежното съхранение е от значение за по-дългото опазване на продуктите.