Rumik

Домът за всеки един от нас е мястото, където спокойно можем да бъдем себе си. Той е отражение на самите нас, а уютът в него, ни създава приятни чувства и сантиментални емоции.

Комфортът в атмосферата несъмнено се дължи на правилно подбраното осветление. Всяко помещение изисква внимателно подбрани осветителни тела, които да пасват на интериора.

Те са прекрасно и ефектно допълнение и завършек на всяка стая у дома. Светлината, която излъчват са нюансите, които влияят на настроенията ни.

За да се чувствате удобно и изпълнени с позитивни емоции у дома, ще дадем няколко съвета, които се надяваме да са в помощ при избора на осветление.

Спалнята е мястото, определено за релаксация и пълна почивка. Там възстановяваме силите особено, когато интериора в нея е перфектното съчетание от мебели, декорация и осветление.

Топло бялата светлина е успокояваща, ненатрапчива и се допълва с различните нюанси, например със светлината на нощните лампи.

Холът също е една от стаите, която свързваме с релаксираща зона. Това е помещението, което ни позволява да седнем пред телевизора сами или с близки и приятели. Там можем да се насладим на спокойни или забавни вечери. За да бъде добре прекарано времето ни във всекидневната, трябва да намерим баланса между интериора и подходящото осветление.

Плафониерата позволява равномерното разпределение на светлината, като я разпръсква във всички посоки. Многообразието от дизайнерски модели я правят идеален избор на осветително тяло.

С топла или неутрална светлина, днешният напредък в технологиите позволява и регулираща се такава.

За акцент в помещението може да се добавят източници на непряка светлина или на модерното LED осветление и ленти. С тях идеално се пресъздават цветни светлинни ефекти, които се управляват и сменят с дистанционно управление. Скритото осветление е ефектен, дизайнерски трик, който придава дълбочина и раздвиженост в интериора.

Ако искате да привлечете внимание върху рафт или картина, използвайте тела, които позволяват насочване на светлината, като спотове. С тяхна помощ имате възможност да хвърлите светлината в определена посока и това да привлече окото.

LED панелите са практичен избор на осветително тяло. Често се използват в работна обстановка, защото не заемат място, а и придават изтънчен вид на помещението.

Студената светлина е за предпочитане в работни помещения, защото подобрява концентрацията и работната способност.

Луничките са още едно допълнение към огромния свят на осветлението. Разнообразието от дизайни им позволяват успешно да се наместят в интериорните решения.

Полилеите и пенделите са завършващият щрих в модерното помещение. Ние имаме решение за всеки вкус и стил!

Изрази себе си! Не стой на тъмно! Наша грижа е да ти е светло!