Rumik

Тиксото е залепващата лента, която налага честа употреба в ежедневните ни дейности. Тиксото може да намери редица приложения в домашна и работна обстановка.

Прозрачно или цветно, то се използва, за прикрепяне на леки предмети, за свързване на някои елементи един към друг, както и за опаковане.

Разнообразието от размери, позволява използването му за канцеларски и индустриални цели.

Хартиеното тиксо е слабо лепящо и позволява повторно отлепяне, като не наранява повърхността, която прикрепя. Използва се при боядисване, за защита на отделните елементи и за отсичане.

Хоби лентата залепя всякакви материали. Изключително здрава и устойчива, тя осигурява повече стабилност при залепването или монтажа.

Предупредителните и светлоотразителни ленти, често се използват за временни заграждения. Те са лесно забележими и често предпочитани за употреба в строителните и ремонтни дейности.

Има решение и за хлъзгавите повърхности. Те могат да бъдат обезопасени с противоплъзгаща лента. Според мястото и пространството, се произвеждат в няколко размера.

В магазина ни ще намерите и множество вариации на монтажни ленти. С различно ниво на устойчивост, за външна или вътрешна употреба; силнолепящи, UV и влагоустойчиви, те са подходящи за различни повърхности, като пластмаса, метал, стъкло и др.

Кюнците и улуците, са подложени на по-екстремни влияния. Тяхното приложение, често среща поражения. За тях са подходящи специалните алуминиеви ленти.

Можем да задоволим всички потребности и знаем какъв съвет да дадем за правилната употреба на различните тикса и ленти.

 

 

Този сайт използва бисквитки