Rumik
20 от 94 Продукта

Всеки един инструмент и крепеж има своето място, ако му го подсигуриш. Сигурни сме, че искаш да знаеш къде си си прибрал нещата!

Съвременният майстор, е наясно колко време спестява, това да знае къде точно е оставил инструмента и къде да го намери. Днес се предлагат богата гама от модели на куфари за съхранение на инструменти. Те дават шанса за организираност в гаража, в работилницата, мазето или килера.

Когато има ред, работата върви по-бързо и леко.

Куфарчето е проектирано така, че да осигури комфорт на майстора,като събира най-полезните и често използвани инструменти. Лесното му пренасяне позволява на най-ценните и потребни инструменти, да бъдат винаги под ръка.

Повечето са снабдени с деления, които имат функцията, прилежно да отделят и съхраняват по-малките елементи. За крепежите, се предлагат различни органайзери. Те се различават по броя отделения и тяхното разположение и големина. Някои органайзери са направени на две или повече нива, за да могат да събират повече крепежни елементи и малки детайли.

За дълготрайната им експлоатация, винаги се доверявайте на качествения производител!

Все още си от тези майстори, които не са осъзнали ползите от сътворения ред? Още се бавиш с изпълнението на задачите си, лутайки се в търсене на нужния инструмент?

Ела при нас, за да ти покажем как лесно да откриваш нещатата си! Ще ти предложим оптимални решения, които със сигурност ще улеснят заниманията ти.

Ще помогнем за подреждането и съхранението на твоите вещи, на тези ценните, с чиято помощ поправяш и строиш!
Всички инструменти си имат своето място, само трябва да им го подсигуриш!