Rumik
20 от 44 Продукта

Не забравяй да си сложиш каска, когато условията в работната среда изискват предпазливост! Отговорността за здравето ти е предимно в твои ръце и в твоята стриктност при спазването на правилата за безопасност.

Каската е защитният аксесоар, който пази главата от падането на тежки и твърди предмети. Тя е ефективно средство за защита при падане на работника, като предпазва от опасни удари на главата. Предотвратява появата на рани и нежелани белези. Често използвано предпазно средство, което намира приложение в строителството и промишлените дейности. 

Вземи си маска! В днешно време всеки ден, многократно чуваме думата маска. Сложете си маска; Имате ли маска; Продавате ли маски, са малка част от въпросите, които се задават постоянно.

Не само ситуацията с вируса, обаче налага носенето на защитни маски. Много работни дейности, също изискват наличието на такива. Те помагат за защита от определени замърсявания, спират вредните частици, както и спомагат за предпазването от вредни газове и пари. Някои от тях са проектирани, така че да могат да се ползват многократно и да се сменят защитните им филтри. 

При нас ще намерите най-широко търсените маски. От обикновени, медицински до такива за професионална употреба.