Rumik

Прозорецът, нашия поглед отвътре към света отвън!

Всеки има своя стил и своя начин на изразяване в обзавеждането. 

Няма как да пропуснем детайлите, които правят впечатление и са част от цялостната визия на помещението. Стаите с прозорец изискват правилен подбор на аксесоари.

За перфектния баланс между светлината вътре и тази отвън, за да изглежда уютна стаята или пък да й придадете по-затъмнен вид, когато искате да релаксирате.

Ние отговаряме веднага на Вашите изисквания с богатия избор на щори.

Хоризонтални - алуминиеви, можем да поръчаме  в различни цветове, както и съобразени с индивидуалните размери на всеки един клиент.

Те са удобни за бързото затъмняване на стаята, не позволяват проникването на директна слънчева светлина в горещините и осигуряват прохлада.

Могат да се комбинират с пердета, защото се монтират директно на крилото на прозореца и пестят място. 

Вертикалните щори, също поръчваме по индивидуален размер. Тук палитрата от нюанси е голяма и със сигурност ще откриете подходящите за вашия дом или офис!

Вертикалните щори могат да се използват вместо пердета, заради текстилната тъкан, от която се изработват. Монтажът се осъществява посредством шина и кукички. Може лесно да затъмните помещението или да допуснете дневната светлина. Този тип щори се прибират и не пречат на отварянето на прозорците или вратите на терасите.

Предпочитан модел са за офис помещения, лекарски кабинети, банки и в домашни условия. Перат се и това ги прави лесни за почистване и поддръжка.

За прозореца също имаме и пердета, знаем какъв уют придават те! Дантелени, плътни, цветни и с различни дължини.

Естествено, не можем да пропуснем корнизите, дървени, метални, пластмасови, в различни цветове и размери, без които пердето не може.

Аксесоарите към тях, кукички, халкички, тапи и ъгли, също може да намерите в нашия магазин.

За цялостната модерна визия на прозореца, доверете се на нас!

 

 

Този сайт използва бисквитки