Rumik
20 от 94 Продукта

Определено блясъкът на чистата кола привлича вниманието на околните. Блясъкът на твоя автомобил е отражение на твоята грижа!

Тази категория е мястото, което събира всички ценни и полезни авто козметични продукти. Асортиментът, с който разполагаме, ще те изненада!

Красотата на поддържания автомобил личи отвътре и отвън. Знаем и кои са най-ефективните средства, които ще помогнат за постигането на безупречен вид на твоето превозно средство.

Уютният интериор изисква внимание, редовно почистване и полиране. За бляскавия вид на таблото, предлагаме редица почистващи препарати - специални полиращи кърпички, спрейове, млека и др. Тапицерията, кожена или не, лесно може да се почиства и поддържа с продуктите, които сме подбрали специално за теб, за тази цел.

Екстериорът можем да поглезим с перфектния автошампоан, а всички пластмасови части и гуми, могат да възстановят своя блясък със специален препарат. Неприятните драскотини също могат да бъдат заличени с различни пасти и вакси, които са лесни за употреба и по никакъв начин не застрашават цвета на автомобила. С времето фаровете потъмняват и придобиват матов оттенък. Е, блясъкът им може да бъде възстановен с продукт съдържащ специални полиращи и запечатващи компоненти, като не налага използването на шкурки и полиращи машини. Такъв вид препарат може да се използва и за стопове, шлемове и щитове на мотоциклети и моторници.

За гумите и джантите предлагаме няколко модела специална пяна, пасти и спрейове с различни приложения.

 

Този сайт използва бисквитки