Rumik
20 от 42 Продукта

Къде прибираш своята козметика в банята? Има ли си тя собствено кътче?

Не? Е, за да е подредена  ние подбрахме измежду най-добрите модели на горни шкафове, за да имат козметичните продукти свое място!

Да започнем от там, че се стараем да предлагаме бюджетни модели, които по никакъв начин не отстъпват с качество и устойчивост.

Банята е помещението, в което водата и влагата присъстват често и постоянно. За да издържат мебелите в нея, трябва да са изработени от влаго и водоустойчиви материали.

Все пак ремонт на банята не се прави всяка година, нали?

Ето защо повечето мебели за баня са изработени изцяло от ПВЦ материал, който със сигурност няма да се раздуе от допира с вода.

Този материал запазва белият си вид след продължителна експлоатация, не потъмнява и не пожълтява.

Няма как да пропуснем и баните, които позволяват по-дизайнерски решения, които са по-големи и МДФ мебелите не са проблем. Тоест те нямат директна среща с водата и не е проблем да се монтират във влажни помещения. 

Горните шкафове за баня, които ще намерите в нашия шоурум със сигурност ще намерят приложение и във Вашата баня, независимо от нейната големина.

С рафтчета или само с огледална врата, с осветление или без, готови сме да отговорим на различните въпроси и очаквания!

Можем да изработим шкаф по индивидуален размер, о ,да, и то в различни цветове! Изненадани ли сте, ако все още не, заповядайте при нас!

Ще се изненадате на първо място от цената, на второ от качеството и не на последно място от нашия богат асортимент.

Имаме и по-евтини пластмасови шкафове, които са с добро изпълнение на дизайна, практични са и са подходящи за всеки!