Rumik
20 от 35 Продукта

Професионалистите знаят къде е мястото на инструментите! Да, по-удобно е, когато са им под ръка!

Независимо дали си майстор-професионалист, любител или аматьор в строителните и ремонтни дейности, имаш нужда от инструменти за да достигнеш своята цел!

Понякога работата изисква използването на повече от един инструмент или машина. Това предизвиква хаос и разпиляност, което от своя страна забавя изпълнението на започнатото действие.

Инструментите и машините, имат своето място! Специално разработените колани и чанти за тях, помагат точно за това, те да са винаги близо до теб. Подредени и под ръка, когато са нa едно място и то наблизо, всичко се случва по-бързо и лесно.

Коланите за инструменти са направени така, че да дават отличен комфорт при употреба. Удобни и функционални, намират приложение в ежедневните дейности на дърводелци, електричари, строители и алпинисти. Тяхната здравина и устойчивост от износване позволяват стабилна експлоатация и натоварване. Коланите се предлагат в многообразие от модели със специални отделения за различните инструменти. Уширени са, с ергономични подплънки, универсални и регулируеми, за да отговарят на различните размери на талията. Шевовете са подсилени, за по-голяма сигурност.

Чантите за инструменти, също са универсално и полезно решение за добрия майстор. Предимството им пред куфарите е, че са изработени от меки материали. Така те се приспособяват по формата на багажа, по-лесни са за съхранение и пестят място. Осигурените дълбоки джобове са изключително функционални и практични, а специалните отделения ги правят незаменим другар в работния процес.

Бъди противник на хаоса и разпилените машини и инструменти. Осигури си независимост с подходящия строителен колан или въведи ред с нова чанта за инструменти!