Rumik
15 от 15 Продукта

Домакинските задачи са подкрепени с един много полезен аксесоар. Създадена, за да осигури максимален комфорт в ежедневните домакински задачи, се явява дъската за гладене.

Удобна и практична, тя улеснява значително работата. Възможността ѝ за сгъване я прави удобна за прибиране и съхранение, като не заема много място.

С времето, дизайнът на дъската за гладене се променя и в днешни дни тя е проектирана, за максимално удобство на всяка гладеща домакиня. 

Съвременните варианти разполагат с функционални допълнения. Най-удобното такова е мястото, определено за ютията. Когато дъската разполага с тази екстра, гладенето става по-лесно.

Така се ограничават излишните движение, когато трябва да отместиш изгладеното място на дрехата и да си пригодиш измачканото за изглаждане. 

Някои разновидности на дъските за гладене имат пригодени допълнителни сушилници.

Повечето модели са с гумирани уплътнения на краката, за да се избегне пързаляне и нараняване на пода.

Още една важна характеристика при избор на дъска е, нейната здрава конструкция. Качеството на структурата е от значение за нейната устойчивост и по-дълъг живот на експлоатация.

Гладенето е удобно с маса за гладене, защото тя е достатъчно виско и по този начин се избягва навеждането. Някои по-модерни модели, позволяват регулиране на височината.

Направете своя избор за дъска при нас! Очакваме те!