Rumik

Когато говорим за ремонт и освежаване на помещенията, знаем че всеки има желание този процес да приключи максимално бързо, да е достъпно и крайният резултат да изглежда добре.

За да станат достижими тези три критерия, които са от изключителна важност, сме заложили на продукти, с които това да е възможно за изпълнение.

Нека Ви представим поне една част от облицовките за стена, които ще откриете в нашия магазин, с тях можете да придадете уникалност на всяко помещение.

За най-пестеливите ни клиенти сме подготвили голям избор от добре познатите на всички хартиени тапети. Заложете на голяма палитра от едноцветни модели, или разчупена и съвременна визия, която да дава акцент на стената. Декорите им могат да бъдат както с гладка, така и с релефна структура, а залепването им става посредством обикновено лепило за тапети.

Подходящи са за всяка стая с изключение на банята и помещенията, в които има наличие на влага.

Винилните или познати още като PVC тапети, отново са произведени на основата на хартия, но покритието, което имат, ги прави по-здрави и повишава влагоустойчивостта им.

Внасят нови естетически предложения и дават възможност за модерна концепция на пространството. Характерно за някои модели е плюшеният ефект, който дава стил и оригиналност на стените. 

За най-смелите Ви решения и за най-дръзките дизайнерски идеи ще предложим текстилни облицовки за стена. С тяхна помощ ще постигнете зашеметяваща, съвременна и оригинална визия на помещението.

Нека Ви запознаем и с още един интересен вариант, а именно изолационния тапет. Той може да бъде поставен като самостоятелно покритие или като подложка на основното покритие на стената. С тяхна помощ защитавате стената от студ и влага и преобразявате напълно атмосферата в интериора.

Търсите временно решение за банята или мокрото си помещение? Искате да избегнете лепенето на плочки и имате нужда от бюджетна алтернатива?

Заложете на предложенията ни от фолиа за мокри помещение или изберете стилен вариант на PVC ламперията, което ще Ви представим. С тях ще постигнете свеж вид на достъпна цена. 

За докрай добре свършена работа сме помислили и за лепила, които да представим за всеки материал, без значение от избора, който ще направите.

Лепило за хартия или специално за винилните ни модели, в различни разфасовки спрямо квадратурата и броят ролки, за които да го използвате, Ви очакват на рафтовете на магазина.

И да не забравяме завършващите елементи. Разгледайте дизайните на стиропорените ни корнизи, с които да придадете зашеметяващ завършек на стената си. С тяхна помощ освежаването на помещението ще придобие завършен вид.