Rumik
12 от 12 Продукта

Ако сте от хората, които сте избрали ламиниран паркет за Вашето помещение, знаете колко недовършено изглежда без перваза.

Когато се монтира този последен довършителен детайл, цялостната визия на стаята се променя. Несъмнено изглежда завършена и цяла, ето защо ламинатът не може без перваза!

Ние предлагаме ПВЦ и МДФ первази. За да спомогнем за избора на такъв, ето някои предимства и недостатъци за двата вида.

ПВЦ перваз - Нашите модели на пластмасови первази са допълнени с кабелни канали. Изключително практична екстра, която позволява деликатното скриване на досадните кабели, минаващи покрай стените. Предимството на ПВЦ перваза, на първо място е по-ниската цена. Друго положително качество е тяхната гъвкавост, която позволява монтажа им и на по-криви стени.

Те имат възможността да обират неравностите, а и да се използват във влажни помещения. Пластмасата не се влияе особено от водата, не се поддава на гниене и не изисква специални грижи.

Монтажът се осъществява с дюбели и винтове, някои майстори предпочитат да използват монтажно лепило. Снадките, вътрешните и външните ъгли за первазите им позволяват повече свобода за монтаж в различните помещения, като придават завършен вид.

При нас ще откриете по-ниски и по-високи варианти, с различни дървесни десени. 

Като недостатък можем да посочим, че подхождат единствено на ламиниран паркет и не са подходящи за естествени подови настилки.

Поддържаме наличност на повечето цветове, за да може да ги вземете веднага.

МДФ первазите - монтират се със клипсове и монтажно лепило. За да паснат на ъглите в помещението е необходимо да се прорязват. Този вид первази са по скъпи от другите.

С тези варианти, работим на поръчка, която изпълняваме в кратки срокове.