Rumik

Ще открехнем завесата на изобилието от почистващи средства, които ще срещнете при нас.

Чистотата и поддръжката на жилището е един от основните компоненти той да е приветлив и уютен. Знаем колко трудоемко е това занимание и поради тази причина се стараем да поднесем предложения, които да улеснят този процес. 

Обикновената кухненска гъба е от най-достъпните продукти за почистване. Разновидностите са в изобилие. Можем да предложим на нашите клиенти стандартната почистваща гъба за съдове, вариант с абразив или пък с целулозен слой. Част от богатия асортимент са и ароматизираните варианти, както и гъбата ръкавица и тази за почистване на фаянс.

Защо да се ограничаваме само с приложение на тези помощници в дома и кухнята?

Имаме гъби, с която да се погрижите за чистотата на автомобила си. 

В банята те също намират своето приложение. За моментите за отпускане и релакс под душа разполагаме с масажна гъба за баня. Детските гъби са забавни за всяко дете, докато се грижи за хигиенните си нужди.

Порестата повърхност на различните модели спомагат за отстраняване и справяне с всяко замърсяване.

Трябва ли Ви помощник за праха в помещенията? Микрофибърните гъби и кърпи ще се заемат с детайлите в този процес. Те са универсални домакински попивателни за всякакъв вид повърхности. С помощта на кърпата ще почистите всяка запрашена повърхност.

Няма как да не обърнем внимание и на пода. Имаме решение за отстраняването на всеки боклук или петно върху него.

Комплектите ни с лопатка и четка са страхотен вариант за всекидневна употреба, независимо дали ще заложите на модел с гума или с капак тип люлка.

За почистване на по-упорити замърсявания разполагаме с различни четки и дръжки за тях.

Измиването на пода става бързо и лесно с кофите и парцалите в различни размери и материали. 

Погрижили сме се за разнообразие от модели на кошове за боклук, без които не може нито едно домакинство.

Размерите, формите, както и начините на затваряне са много. Вие решавате кой е Вашият артикул.

В допълнение към тях ще подсигурим и чували за отпадъците, които ще съберете. С връв или стандартен на ролка, те предпазват коша и улесняват отстраняването на боклука.