Rumik
20 от 47 Продукта

Бравата е тази част от обкова, която играе важна роля в отключването и заключването на вратата, въпреки че е скрита и невидима за окото. 

Функционалността на врата зависи именно от правилният избор на брава и дръжка.

Бравите са специфични, в зависимост от тяхното приложение и вид. Два са начините, по-които може да се ориентираме, коя е подходяща. Независимо дали е секретна или обикновена, важен е размера от центъра на отвора за дръжката до центъра на отвора на ключалкарта. Другият размер, с който трябва да се съобразим е от началото на челната планка, до двата центъра - на ключалката и на дръжките. 

Бравите и дръжките варират в различен ценови диапазон. Ние се подбрали най-добрите от тях, като сме намерили идеалния баланс между цена и качество.

Малките детайли, обикновено са тези, които придават завършен вид на дизайна. Двъжката на вратата е един от тези малки, но ефектни малки детайли, които трябва да бъдат подбрани с вкус.

Дори най-семплата врата, ще изглеждала впечатляващо, ако изберете красива дръжка. Тя придава индивидуалност и характер на всяка врата.

Разполагаме с богата гама от предложения, които да допълнят крайният резултат и безпогрешния финал на креативните, съвременни идеи.