Rumik

За да изглежда душ пространството завършено и със стилен дизайн, заложете на поддушово корито или праг. Кое ще изберете?

Готови сме да помогнем за отговора на този въпрос, само ако ни дадете повече подробности. С какво разположение е Вашата баня, какви са нейните размери и разбира се какъв е бюджетът, с който трябва да се съобразим. 

Днес иновативните технологии достигат нови и нови върхове. Ежедневните ни нужди сякаш се нуждаят от все повече удобства и именно това предизвиква новостите и технологичния напредък.

Когато говорим за баня и специалното обособено душ пространство, веднага асоциираме  с душ кабината и съответно поддушовото корито.

Днес се предлагат изключително голям асортимент от стандартни и нестандартни размери. Материалите, които се използват са съвременни, здрави и някои от тях изумително красиви.

Цветовите предложения се вписват в модните тенденции на интериорните решения за баня.

Праговете например, могат да се поръчат не само акрил, но и от полимермрамор и граниксит. Това е керамичен материал, който се предлага в богата палитра от цветове.

С парченце от плочката от Вашата баня, може да се направи перфектно съчетание между двете и профила под паравана да изглежда изискано и стилно.

При нас поръчката на праг за баня се изпълнява в срок между 2 дни до 1-2 седмици, в зависимост от това дали размерът е стандартен или не.

Налага се да замените старото поддушово корито с ново? Ние предлагаме тази опция и ще ви дадем най-добрата цена!

Искате да изпъкнете с креативна идея за обзавеждането в банята? Насреща сме с множество идеи и предложения!