Rumik
20 от 184 Продукта

Електрическите крушки са познати като приложение, но има редица тънкости, които могат да Ви объркат за правилния избор. 

За да изберете най-подходящата лампа за всяко помещение трябва да обърнете внимание на няколко основни показателя.

Една от важните характеристики, които трябва да вземете под внимание е признакът, който показва каква светлина излъчва тялото - топла, неутрална или студена.

Този показател се измерва с градуси по Келвин (К).

Ако в близкото минало ориентир за яркостта и силата на светене на крушката е била мощността (W), то сега светлинния поток се измерва в лумени (lm) - колкото повече са те, толкова по-ярка е светлината.

При енергоспестяващите и LED  крушките ватовете не са определящи, тъй като те консумират по-малко мощност.

Познавайки тези основни параметри, Вие можете да вземете подходящата крушка и да се насладите на предимствата на по-ефективно осветление.

Нека Ви разкрием още малко от света на тези осветителни тела.

Класиката за осветление в бита и до днес си остава електрическата крушка с неръждаема жичка. Тези осветителни тела могат да бъдат открити и до днес в магазинната мрежа. Ние също ги имаме като предложение за клиентите си.

Светодиодите, или познати също като LED крушки, имат много висок коефициент на полезно действие. Използват много по-малко енергия, а същевременно имат много по-дълъг живот.

Нов хит при осветителните тела е и смарт крушката. Тази иновативна находка може да бъде управлявана с мобилното Ви устройство. С него може да регулирате както количеството светлина, така и нейния цвят.

И ако все още има нещо, което Ви кара да се двоумите кой е най-подходящият модел за вашите помещения и как да съчетаете светлината в тях, нашите служители ще препоръчат най-уместния артикул.