Rumik
20 от 75 Продукта

За поддържането на красивата усмивка трябва да се положи старание и грижа. Ето защо сме заложили на изпитани марки, с които да предложим най-добрите пасти и четки за зъби.

Пастата за зъби е основно средство за орална хигиена, без което тя не би била толкова ефективна. Тя съдържа активни съставки, които имат различни характеристики и изпълняват различни функции. 

Четката и пастата за зъби са сред най-важните неща в деня. Повечето хора четкат зъбите си поне веднъж дневно.

Когато трябва да направите избор на най-подходящия продукт за Вас не трябва да се водите от марка или реклама, а от индивидуалните нужди на Вашата уста. 

Знаейки това и в желанието си да сме от полза на всеки, ние разполагаме с разнороден асортимент от продукти за всеки.

Освен паста, за устната хигиена е и водата за уста. Тя допринася за свежестта и комфорта на устата и прави усмивката и общуването по-уверено и спокойно.

Когато става дума за орална хигиена няма как да пропуснем и четката за зъби.

Четкането на зъбите е също толкова значимо, както и пастата, която ще ползвате. Ще Ви предложим самостоятелни четки, както и комплекти, с които да помислите и за половинката си.

Моделите за деца също не са малко. Качественото почистване на детските зъби е от огромно значение. Детската четка трябва да бъде атрактивна, да привлича вниманието на малчугана и да провокира желание за ползване, за да успее да изгради здрави и постоянни навици. 

Разполагаме с различни модели с герои от любими анимации, а електрическите предложения няма как да останат незабелязани и неоценени от подрастващите ни клиенти.